Young Living Olie

Etherische oliën


Tijdens één van de lezingen die ik in het voorjaar van 2016 organiseerde kwam ik weer in aanraking met een oude liefde van mij, namelijk de essentiële oliën.
Gebleken is dat essentiële (etherische) oliën veel kunnen beteken voor ons welzijn.

De structuur van deze oliën is zodanig dat ze gemakkelijk de lichaamscellen kunnen binnendringen en de celfunctie kunnen verbeteren.
De enorm hoge concentratie van de oliën wordt bereikt door een zorgvuldige destillatie en bij gebruik van de oliën zijn er vrijwel geen negatieve bijwerkingen, dit in tegenstelling tot bijwerkingen van vele medicijnen.

Uit onderzoek is gebleken dat de amygdala, een gebied in de hersenen, een belangrijke rol speelt bij het opslaan en loslaten van emotionele trauma's en angsten.
Dit gebied kan alleen gestimuleerd worden door reuk. Daardoor is soms alleen aan een olie ruiken al voldoende om emoties los te laten.

De therapeutische etherische oliën kunnen verlichting brengen bij o.a. slapeloosheid, migraine, reuma, ADHD, eczeem, hoogsensiviteit, verkoudheid en vele andere kwalen.
De oliën zijn op vele gebieden in het dagelijks leven inzetbaar en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, bv. aanbrengen op de huid of eraan ruiken.

terug naar boven.........